Corona maatregelen

Ook in deze bizarre tijd zijn we er voor je. Vermijd de rijen voor de deur van de supermarkt en vermijd onnodig contact, onze koks maken het mogelijk om je dagelijks te blijven voorzien van vers bereide maaltijden, elke ochtend bij jou aan huis geleverd.

Onze koks werken met strenge hygiënevoorschriften, deze liggen in het verlengde van de adviezen van het RIVM. Het RIVM geeft daarnaast aan dat verspreiding van het corona-virus niet mogelijk is via voedsel dat in Nederland wordt gegeten. Coronavirussen hebben een mens of dier nodig om te ‘overleven’ en te kunnen groeien. Dat kan niet in voedsel.

Onze maaltijden worden geleverd in glazen schaaltjes of disposables, die dagelijks brandschoon worden ingezet. Volgens informatie van het RIVM kan het virus ook niet via verpakkingsmateriaal worden verspreid.

Onze koks bezorgen de maaltijden elke ochtend bij jou aan de deur, op verzoek belt de kok aan en wordt de koeltas neergezet. Er vindt dus geen onnodig contact plaats.

Wij houden de adviezen van het RIVM voortdurend in de gaten. Je kunt met een gerust hart blijven genieten van onze lekkere en gezonde maaltijden. Just Eat & Ease!