X

Schrijf een review

Reviews

02
Ben inmiddels 17 kilo afgevallen met het Eat & Ease programma van Thea en ga nu zelf door met mijn nieuwe lifestyle! Voel mij fitter en beweeg gemakkelijker. Altijd lekker gegeten en geen honger gehad.
04
Wat een fantastisch concept is dit! Heerlijke maaltijden met goede, flexibele service. Echt een aanrader. Bedankt Thea!
06
Ik ben zo blij en enthousiast het eten was super lekker. Ik ga je ook koppelen aan onze PT. Het wordt big business! - Bernadette
08
Na een paar maanden van jouw heerlijke eten te hebben genoten, ga ik het nu zelf proberen. Ik heb veel geleerd en weet dat zonder suiker het leven ook leuk is. Graag bedank ik je voor alle goede zorgen en wens je veel succes met Eat&Ease!
10
Ben nu een poosje zelf aan het experimenteren met koolhydraatarm, gaat best goed, maar vind het wel een uitdaging om het goed te doen en heb geen zin om mij daar heel erg in te verdiepen. Ik vind de manier waarop jullie ontzorgen echt briljant. Niet meer nadenken, gewoon genieten van jullie heerlijke koolhydraatarme maaltijden. Dus vanaf januari ga ik weer meedoen!
12
Echt super lekker gegeten vandaag 👌
14
We gaan lekker..... - Monique
16
Elke keer weer geniet ik van de maaltijden. Het smaakt me heerlijk en het ziet er telkens aantrekkelijk uit! Groot compliment voor mijn kokkin!
Schrijf een review
Terug naar overzicht